INAUGURACIÓ “8 DE CAMÍ”, LA PRIMERA EXPOSICIÓ COL·LECTIVA GARRIGUENCA (10 de juny)

 

INAUGURACIÓ “8 DE CAMÍ”, LA PRIMERA EXPOSICIÓ COL·LECTIVA GARRIGUENCA

 

 FotosDeGrup8-3650

  • TONI CABAU, IVAN EGEA, ALFONS IGLESIAS, GREGORIO IGLESIAS, XAVI MINGUELLA, MARTA PRUNA I JOSEP VALLRIBERA EXPOSEN LES SEVES OBRES A MAS BLANCH I JOVÉ

 

  • INAUGURACIÓ DIVENDRES 10 DE JUNY A PARTIR DE LES 19H

 

 

Mas Blanch i Jové continua apostant per l’art i alimentant la Vinya dels Artistes ideada pel seu amic, el pintor Josep Guinovart i que va ser mereixedora l’any passat del Premi d’Enoturisme de Catalunya en la categoria d’Art i Cultura.

 

En aquesta ocasió el celler acollirà una exposició d’obres del “GRUP DEL 8UIT” una agrupació de diferents artistes de Les Garrigues que presentaran al celler Mas Blanch i Jové la seva primera exposició col·lectiva.

 

Pintura, escultura, fotografia, instal·lacions… Les obres de Josep Vallribera, Marta Pruna, Xavi Minguella, Gregorio Iglesias, Alfons Iglesias, Ivan Egea i Toni Cabau es trobaran exposades entre bótes, tines i oliveres.

 

La inauguració està oberta a tothom i serà divendres dia 10 de juny a partir de les 19h amb un tast de vins Saó de Mas Blanch i Jové, acompanyats de pans, olis d’oliva, sals i xocolata.

 

Durant el cap de setmana del 11 i 12 de juny de 11 a 2pm hi haurà portes obertes a la bodega amb l’artista Gregorio Iglesias pintant en directe. L’exposició es podrà visitar cada dissabte i diumenge de 11 a 2pm. fins a finals d’agost.

 

Al celler Mas Blanch i Jové hi han participat artistes com Carles Santos, Esteve Casanoves, Gregorio Iglesias, Joan Brossa, Susana Solano i Assumpció Mateu, entre altres, i diverses obres es troben exposades de forma permanent enmig de la natura.