ActividadesMúsica

l proper 2 de febrer, a les 16:00 hores, a l’Antic Teatre de la Colònia Vidal de Puig-reig, veurà la llum The Sing Sang Sung, un nou concepte de concert-espectacle on el públic hi participa activament i assumeix el paper protagonista.

Sisangsung_p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una iniciativa del cantant Sec pionera a Europa on el públic es converteix en l’artista

 

Més de 450 persones ompliran l’Antic Teatre de Puig-reig per cantar junts temes de Txarango, The Beatles i Los Ronaldos

 

El proper 2 de febrer, a les 16:00 hores, a l’Antic Teatre de la Colònia Vidal de Puig-reig, veurà la llum The Sing Sang Sung, un nou concepte de concert-espectacle on el públic hi participa activament i assumeix el paper protagonista.

 

Aquesta proposta, pionera a Europa, ha estat un èxit de convocatòria. En tan sols 48 hores, es van inscriuremés de 450 persones d’arreu de Catalunya i moltes més es van quedar fora, doblant la previsió inicial d’una cantada per a 200 persones.

 

El promotor d’aquesta iniciativa, Jordi Costa “Sec”, acompanyat del músic Albert Palomar, ensenyaran des de l’escenari l’arranjament vocal de les cançons Mil Ocells de TxarangoHelp de The Beatles i No puedo vivir sin ti de Los Ronaldos.

 

El mètode és tant simple com elaborat. No hi haurà cap partitura. Tot es basarà en l’escolta i la repetició de les melodies que els aniran ensenyant durant 3 hores per després interpretar-les en directe. El resultat és que el públic es converteix en l’artista, i per tant, tothom que entra a la sala on es representa The Sing Sang Sung, canta, sense observadors, i per tant, la quarta paret desapareix.

 

Aquesta proposta està dirigida i oberta a tothom, tant a persones que porten cantant tota la vida coral rere coral, com a persones que sols canten a la dutxa. “No s’ha de saber tècnica vocal ni llenguatge musical, simplement tenir ganes de cantar!”, aclareix Sec.

 

Jordi Costa ha dedicat la seva vida a dos oficis: l’espectacle i la docència musical. Aquest nou projecte pretén unir aquestes dues grans passions i ajuntar-les en forma de taller-concert-cantada. Format com a cantant i músic a Eòlia i al Taller de Músics de Barcelona, i titulat com a Certified Master Teacher a Estill Voice Training Sistem, Sec s’ha dedicat a la música des del 16 anys. Des de Ratolins, el seu primer grup, fins al seu pas per Strombers, ha militat en nombroses bandes, desenvolupant-se com a cantant i frontman a escenaris de tota mena arreu de la geografia catalana.