La comèdia ‘Likes’ reobre les portes de l’Aquitània Teatre

La companyia reprèn la seva activitat després de cancel·lar la seva gira per Catalunya a causa de la pandèmia de la Covid-19. 

‘Likes’, la comèdia que reflexiona sobre la precarietat laboral, la influència de les xarxes socials i el poder, reobre el 4 de juliol l’Aquitània Teatre. 

L’obra de Roc Esquius i Dara Teatre torna a la cartellera després de 2 temporades d’èxit a Barcelona i de triomfar a València. 
La comèdia Likes reobrirà aquest dissabte 4 de juliol les portes de l’Aquitània Teatre. Després de dues temporades a la Sala Versus Glòries i les seves posteriors estades a Madrid i València, l’obra de Dara Teatre torna a la cartellera amb més força que mai: «Ens fa molta il·lusió tornar a l’Aquitània Teatre, ens sumem a la il·lusió i la valentia d’aquest espai per tornar a obrir portes amb totes les mesures de seguretat«, comenta el dramaturg i director de l’obra, Roc Esquius.

Dara Teatre, una de les companyies amb més projecció fora de Catalunya, recupera aquesta obra que reflexiona, des de l’humor, sobre la nostra relació amb el poder, el perill i influència de les xarxes socials i la precarietat laboral que ens envolta: «Volem tornar a fer allò que més ens agrada: explicar i compartir històries com Likes, una comèdia que aportarà molta llum a tot el que ens ha tocat viure aquests anteriors mesos«.

Amb Likes, la companyia també reprèn la seva activitat després que la pandèmia de la Covid-19 els obligués a suspendre la gira que tenien tancada per tot Catalunya. «Va suposar una patacada molt forta i ens ha obligat a reinventar-nos en un sector on, contínuament, ja ens hem de reiventar«, comenta Esquius, i afegeix: «Els qui fem produccions pròpies juguem al límit: hem de crear èxits per seguir vivint. Veure com de cop es suspenen les gires i les funcions, que costen tant d’aconseguir, és dur«. Malgrat això la companyia ha volgut seguir connectada on-line amb el públic teatral fins que han pogut tornar a l’escenari de l’Aquitània Teatre: «La nostra resposta va ser continuar treballant on-line, amb el curt «Coronfinats», i mirar de tornar a escena amb les obres que ja tenim fetes i preparades«.

Dara Teatre torna a escena per ser motor de riallesreflexions cultura, i per mirar de fer millor una nova normalitat que ha arribat sense preguntar.
 
SINOPSI

La Berta, la Lídia, el Toni i el Pol són quatre companys accidentals que comparteixen un espai de coworking mentre miren de tirar endavant cada una de les seves professions. Cap dels quatre ha aconseguit treballar de la manera que esperava fer-ho. Bé, treballar sí, el que no han aconseguit és vendre’s; ningú els coneix.

A partir d’una foto fortuïta i una reacció inesperada a les xarxes, els quatre veuran com les seves vides canvien dràsticament. I és que comencen a ser algú, i saben com anar a més. El que no saben és on porta el camí. El que no saben és qui és aquell algú en qui es van convertint.

“Likes” és una obra que posa sobre la taula quants likes necessitem per poder, també, posar-hi un plat.
DATES
A partir del 4 de juliol.
Divendres 20h, dissabtes i diumenges 18h.
Durada: 85 min.