L’Associació contra el càncer a Terassa organitza un Torneig de Golf Solidari 5 de juliol

L’Associació Contra el Càncer a Terrassa organitza un Torneig de Golf Solidari

L’Associació Contra el Càncer a Terrassa s’uneix amb el Club de Golf El Prat per presentar el Torneig de Golf Solidari contra el Càncer. L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 5 de juliol de 2024 al prestigiós Real Club de Golf El Prat a tocar de Barcelona.

Aquest torneig no només ofereix una jornada d’esport i diversió, sinó que té com a principal objectiu recaptar fons per a la lluita contra el càncer, una causa de vital importància per a la comunitat. Totes les inscripcions inclouran una «bossa de benvinguda» i un còctel-dinar, proporcionant una experiència completa als participants mentre col·laboren amb una causa solidària.

El Torneig de Golf contra el Càncer a Terrassa està obert a jugadors de tots els nivells, des d’amateurs a professionals, i també inclourà un emocionant sorteig de regals per als assistents.

Data: divendres, 5 de juliol de 2024
Horari: De 9:30 a 15:30
Lloc: Real Club de Golf El Prat,  Barcelona
Inscripció: Oberta fins al 28 de juny de 2024 a les 22:00
Preu:90 €

No hi ha millor manera de passar un dia al camp de golf que jugant per una causa tan noble com la lluita contra el càncer. Per a més informació i inscripcions AQUÍ

Sobre l’Associació Contra el Càncer:
L’Associació Contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 70 anys. Dedicada als seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Espanya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari. En el seu ADN està estar al costat de les persones pel que el seu treball també es dirigeix a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant tot el procés de la malaltia, si se’ls diagnostica; i millorar el seu futur amb l’impuls a la recerca oncològica. En aquest sentit, a través de la seva Fundació Científica, l’Associació aglutina la demanda social d’investigació contra el càncer, finançant per concurs públic programes de recerca científica oncològica de qualitat. Avui en dia, és l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: 104 milions d’euros en 565 projectes, en els quals participen més de 1.000 investigadors.

L’Associació integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes d’investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. Estructurada en 52 Sedi Provincials, i present en més de 2.000 localitats espanyoles, compta amb més de 30.000 persones voluntàries, més de 500.000 socis i gairebé 1.000 professionals.

Durant el 2023, l’Associació Contra el Càncer ha atès a més de 212.000 persones amb els seus serveis d’atenció professionalitzada i acompanyament voluntari.