Luis Pardo HYPNOS Vol.2 (6 d´octubre) Teatre-Auditori de Sant Cugat

TEATRE_BARCELONA-Hypnos_0

Descripció

“Atreveix-te a creuar el llindar del teu subconscient i a viatjar més enllà.”
Luis Pardo, guanyador del 1r Premi Nacional de Mentalisme l’any 2004 i considerat un dels millors mentalistes del món, sabrà quins són els teus desitjos i les teves pors valent-se únicament de la seva psicologia i el seu gran saber sobre la ment humana.

HYPNOS Vol.2, el segon espectacle íntegre d’hipnosi, ens mostrarà com ens influeix la suggestió i els missatges subliminals que ens envolten diàriament i fins a quin punt un estat hipnòtic ens pot portar a saber coses que crèiem no saber.

Amb aquest espectacle descobriràs el perquè de la hipnosi i la podràs experimentar en primera persona si et relaxes i et deixes portar.

www.luispardo.com
@Pardo_Mentalist

CARPA CABARET
Del 5 al 8 d’octubre teniu l’oportunitat de veure The Gramophone Allstars Big Band, Luis Pardo, Comedy Zoo Tour, Les dones de Frank en una carpa de circ, instal·lada al Parc de l’Arborètum (darrere el Teatre-Auditori).
Amb una platea en format cabaret, la carpa us ofereix la possibilitat de gaudir dels espectacles còmodament amb servei de restauració. Una experiència única en un marc molt diferent. Un luxe que no us podeu perdre.

 

Fitxa artística

Director, autor i intèrpret
Luis Pardo