Nomo x Varela Tacos: una col·laboració per a homenatjar els 15 anys d’amistat entre Grup Varela i Grup Nomo


Tots dos grups comparteixen una mateixa filosofia: família, lloc i valors

Nomo x Varela Tacos: una collaboració per a homenatjar els 15 anys d’amistat entre Grup Varela i Grup Nomo

· Grup Nomo i Grup Varela celebren 15 anys d’amistat amb un dels plats que més els agrada gaudir: els tacs.


· Aquesta vegada, presenten dues propostes: una creada per Naoyuki Haginoya de Grup Nomo, elaborada amb tartar de tonyina amb va matar, salsa de sobrassada i anxova, i una altra, per Carlos Allué, xef de Grup Varela, amb melós de vedella amb mirin, soia, maionesa hoisin, cogombret i ceba adobada.


· Els Nomo x Varela Tacos estaran disponibles durant tot el mes de juny en exclusiva en el restaurant Varela, La Xarxa i Celler La Puntual i en els locals de Grup Nomo a Barcelona i Far Nomo en Llafranc (Girona) i tindran un preu de 8€/ració.


 Grup Nomo i Grup Varela, dos reconeguts referents en el panorama gastronòmic local i nacional, s’uneixen en una col·laboració per a commemorar la seva amistat de 15 anys unint el millor del Japó i de Catalunya en un sol mos. Tots dos grups, coneguts per la seva innovació, qualitat i passió per la cuina, s’embarquen en un projecte conjunt per a crear un plat icònic: els Nomo x Varela Tacos.

Els xefs Naoyuki Haginoya, director gastronòmic de Nomo, i Carlos Alluè, xef de Grup Varela han treballat de manera conjunta fins a donar amb una creació de nom propi i que és tota una explosió de sabors. Naoyuki i Carlos han aportat el seu toc personal elaborant, per part de Varela, un tac de melós de vedella amb mirin, soia, maionesa hoisin, cogombret i ceba adobada, i per part de Nao, un tac de tartar de tonyina amb mató, salsa de sobrassada i anxova.


D’esquerra a dreta: Borja Molina-Martell, Naoyuki Haginoya, Carlos Alluè i José Varela

Aquesta és una col·laboració que neix de l’amistat entre Grup Nomo i Grup Varela al llarg d’aquests 15 anys, basada en un profund respecte mutu i una constant cerca de l’excel·lència gastronòmica. Aquesta col·laboració especial és la culminació d’una relació sòlida i reeixida, on tots dos equips han compartit coneixements, experiències i valors durant tots aquests anys.
«Estem encantats de celebrar la nostra amistat de 15 anys amb aquesta col·laboració tan especial», declara José Varela de Grup Varela. «Els Nomo x Varela Tacos representen la unió de les nostres visions i el reflex de la nostra passió compartida per la cuina. Ens impliquem en aquesta proposta amb molta il·lusió, convençuts que el client el gaudirà».

Per part seva, els germans Borja i Juan Molina-Martell comenten: «És un honor poder col·laborar amb Grup Varela en aquest projecte únic. Els nostres equips han treballat per a crear una recepta que combina el millor de tots dos mons gastronòmics. Aquests tacs són un tribut a la nostra relació de confiança i amistat, i estem molt contents de compartir-los amb els nostres clients».

Nomo x Varela Tacos

Els Nomo x Varela Tacos estaran disponibles per un temps limitat en Restaurant Varela, La Xarxa i Celler La Puntual, en tots els locals de Grup Nomo a Barcelona i, també, Far Nomo en Llafranc. La ració dels 2 tacs tindrà un preu de 8€.

La col·laboració entre Grup Varela i Grup Nomo no sols representa la unió de dues empreses líders en el panorama gastronòmic, sinó també el poder de l’amistat i la passió per la cuina.

NOMO x VARELA Tacos
Preu:
8€/ració

Disponible en:
Nomo Gràcia
Carrer Gran de Gràcia 13. Barcelona
Nomo Sarriá
Carrer Major de Sarrià, 105. Barcelona
Nomo Galvany
Carrer dels Madrazo, 135. Barcelona
Far Nomo
Passeig de Pau Casals, 64. Llafranc, Girona
Varela
Plaça Molina, 4. Barcelona
La Xarxa
Plaça Molina, 2. Barcelona
Bodega La Puntual
C/ de Montcada, 22. Barcelona


Web
www.gruponomo.com
www.grupovarela.es

Sobre Nomo
La marxa empresarial de Nomo neix de la il·lusió d’una família de joves emprenedors que l’any 2007 van decidir crear un nou concepte de restaurants japonesos: obrint així Nomo Grácia. Un concepte fresc i innovador; diferent del que existia fins al moment. Actualment, el grup compta amb tres restaurants a Barcelona: Nomo Gràcia, Nomo Galvany i Nomo Sarrià, tres en la Costa Brava: Far Nomo (situat al Faro de Sant Sebastià de Llafranc), Nomo Mar (situat en el Passeig Marítim de Llafranc), Nomo Nàutic (situat en el club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols), un a Girona amb Nomo Girona (situat en Jardins de la Mercè) i un a Madrid (Nomo Bragança). Finalment, Nomo també compta amb una línia de take-away i delivery a Barcelona i Madrid: Nomomoto. Tots ells comparteixen les tres bases essencials del grup: la contínua innovació, un servei cuidat i l’aposta per la qualitat a un preu equilibrat.
Nomo destaca també pel seu marcat caràcter social, col·laborant amb diferents institucions i organitzacions benèfiques, com Sant Joan de Déu o Nasco Feeding Minds. Així mateix, té una política de sostenibilitat que es veu reflectida en productes de la seva carta com els de pesca sostenible, o en l’ús d’un embalatge en la seva línia de take away 100% biodegradable.


Sobre Grupo Varela
Grup Varela és el nexe comú que enllaça la gestió i direcció gastronòmica de quatre restaurants: Varela, L’Estupendu, Celler La Puntual i La Xarxa, tots ells amb diversos socis. Sota la batuta del seu gerent, José Varela, els seus prop de 90 empleats atenen més de 500 comensals diaris des de Plaça Molina fins al Born, pasanod per la platja de Badalona. Un concepte de negoci contrastat en el qual, segons paraules de José Varela, «no es clonen negocis, s’estudien conceptes sobre la base de la ubicació del restaurant i es diferencien per una aposta basada en el producte de temporada i qualitat, i una atenció de deu».