Oktoberfest Barcelona del 2 al 11 d´octubre, en Fira Barcelona Montjuïc (Plaça Univers), al costat de Plaça Espanya.

actividades

 

 

 

 

 

Oktoberfest Barcelona

Del 2 al 11 de Octubre, en Fira Barcelona Montjuïc (Plaça Univers), al costat de Plaça Espanya.

Què és la Oktoberfest Barcelona ?

L’Oktoberfest Barcelona està concebuda com una festa popular, organitzada al més pur estil alemany, que es durà a terme a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, al costat de la Plaça Espanya de la ciutat comtal, amb l’accés totalment gratuït !!

La cerimònia inaugural es realitzarà el divendres 2 d’octubre a partir de les 17:00h en la carpa principal, i amb l’obertura del primer barril de cervesa es donarà inici als 10 dies de festa i diversió de l’Oktoberfest Barcelona.

La gran carpa principal amb més de 4.500 m2, disposa d’un aforament limitat, pel que per poder garantir-vos espai us aconsellem realitzeu la RESERVA TAULA http://www.oktoberfest-barcelona.es/reservasmesas-ca.html !! anticipada de forma totalment gratuïta en la nostra web.

Els assistents amb reserva de taula anticipada, participaran en els sorteigs diaris de sorpreses que té reservades l’organització.

També disposem d’una gran Zona VIP amb servei exclusiu. Podeu veure més informació i gestió de reserves en Espai VIP.

http://www.oktoberfest-barcelona.es/index-ca.htmlEn l’Oktoberfest Barcelona no faltarà música en directe amb grups de música polca i dj´s que acompanyaran el caràcter festiu d’aquest esdeveniment amb autèntica diversió.

I pensant en els més petits de la família, s’habilitarà un gran espai infantil a preus populars perquè gaudeixin també d’aquesta festa i atraccions para totes les edats !!

Així que ja sabeu, tant si sou grans cervesers, com si us agrada alguna cosa la cervesa o simplement voleu gaudir d’un esdeveniment lúdic-festiu a Barcelona, amb amics o en família, des de l’organització de l’Oktoberfest Barcelona farem tot el que estigui a les nostres mans perquè gaudiu d’una bona cervesa amb bona companyia.

Vine a l’Oktoberfest Barcelona i gaudeix amb nosaltres de la millor cervesa, de menjar bavarès, música en viu, i un ambient que et sorprendrà. Esperem poder disposar de tota la cervesa necessària !!!

Horaris de l’Oktoberfest Barcelona

L’Oktoberfest Barcelona es celebrarà del 2 al 11 d’Octubre 2015.

La carpa principal, les atraccions i els expositors presents estaran oberts durant tot l’esdeveniment segons el següent horari :

Divendres 2 d’octubre 17:00 h 01:00 h
Dissabte 3 d’octubre 12:00 h 01:00 h
Diumenge 4 d’octubre 12:00 h 23:00 h
Dilluns 5 d’octubre 17:00 h 23:00 h
Dimarts 6 d’octubre 17:00 h 23:00 h
Dimecres 7 d’octubre 17:00 h 23:00 h
Dijous 8 d’octubre 17:00 h 23:00 h
Divendres 9 d’octubre 17:00 h 01:00 h
Dissabte 10 d’octubre 12:00 h 01:00 h
Diumenge 11 d’octubre 12:00 h 01:00 h

Cerveses Presencials

En la gran carpa principal de l’Oktoberfest Barcelona, es podrà degustar la cervesa oficial de Paulaner elaborada especialment per l’Oktoberfest original de Munich, en les seves principals varietats i en format de Gerres de Litre, com mana la tradició.

 

Paulaner
Oktoberfest Bier

Cervesa Lager

Amb el seu sabor agradable i amb cos, ben combina amb menjars substanciosos com Hendln o braó de porc.
Amb una graduació alcohòlica d’aprox. 6% vol. és una mica més fort que la tradicional rossa.
També el contingut de most original és una mica més gran en l’Oktoberfest Bier i ascendeix com a mínim al 13,5%. En general, és considerada una mica més dolç i maltosa.

Paulaner
WeissBier

Cervesa Ale de Blat

De sabor ben balancejat entre l’aroma fruiter de la fermentació, l’amargor herbaci dels llúpols alemanys i el dolç de la malta de blat, resultant una cervesa molt refrescant.
Té una terbolesa natural per la presència de llevat.

Paulaner Salvator

Cervesa Torrada Doble Bock

Cervesa tipus Lager i estil Doble Bock de color fosc amb alt contingut en alcohol.
Amb aroma a caramel i fruites molt accentuat, i sabor dolç i poc amarg.

Buckler 0,0 Sin Alcohol

Cervesa sense alcohol

Cervesa 0,0 que manté les característiques organolèptiques d’una lager gràcies al seu exclusiu procés d’elaboració.
Contingut alcohòlic: 0,9%.

Aquestes cerveses han estat elaborades seguint la llei bavaresa de puresa de 1516, utilitzant només els millors ingredients:
•Paulaner Oktoberfest Bier y Paulaner Salvator: ordi d’estiu, llúpol aromàtic de Hallertau, llevat pròpia i aigua de glacera.
Història: El Germà Barnabas, Abat del Monestir Cerveseria Paulaner, va començar a elaborar aquesta cervesa l’any 1773, per reemplaçar el menjar durant el seu dejuni obligat en el període de Quaresma.
•Paulaner WeisBier: malta de blat, malt d’ordi, llúpol aromàtic, llevat pròpia i aigua de glacera.
Història: Al començament del segle XVII, els monjos italians de St Paola es van establir a Munic on van començar a elaborar cervesa per al seu consum intern i només podia beure fora de les festes locals, on van aconseguir una gran celebritat.

Gastronomia Típica

Per a aquest assortiment de cerveses es fa necessari poder gaudir d’una gastronomia d’acord al seu nivell, a força de menjar tradicional bavaresa, com és el braó de porc, el pollastre rostit amb patates, les salsitxes alemanyes, gran varietat d’amanides, brezels, i altres plats típics.