Teatro

PIAF! The Show (12,13 i 14 de juny) Teatre Tívoli

PIAF! The Show

2piaf-70x100-b530-552

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona se suma als actes de celebració oficial del centenari d’Edith Piaf amb tres úniques funcions de “Piaf! The Show” al Teatre Tívoli

 Inspirada en la pel·lícula “La Môme” —guanyadora de dos Òscar, un Globus d’Or i quatre BAFTA– arriba al Teatre Tívoli en tres úniques funcions la seva versió escènica “Piaf! The Show”. Els dies 11, 12 i 13 de juny Barcelona se suma als actes de celebració oficial del centenari del naixement d’Edith Piaf —que acabaran el desembre a París— amb aquest espectacle que explica la vida i carrera de la immortal cantant francesa en la increïble veu d’Anne Carrere.

Els espectadors podran gaudir d’imatges inèdites de la intèrpret d’himnes com “La Vie en Rose” o “Je ne regrette rien”, en un seguit d’audiovisuals sobre la vida i obra de la cantant i dels seus contemporanis. “Piaf! The Show” proposa un  viatge per la fascinant vida de Piaf de l’humil barri de París on va néixer als escenaris on va convertir-se en una llegenda viva amb un transfons històric apassionant: la convulsa Europa dels anys 30 als anys 60 i el París bohemi de després de la Segona Guerra Mundial.

 

Anne Carrere: l’esperit de “Piaf!”

Anne Carrere (1985, Toulon. França) arriba a Barcelona acompanyada de quatre músics per posar-se a la pell d’Edith Piaf, després de que la seva veu i carisma captivessin Gil Marsalla, productor de  “Piaf! The Show”. El seu talent es veu corroborat per Germaine Ricord, amiga i confident d’Edith Piaf, que assenyala la semblança entre totes dues cantants.

Amb estudis de teoria musical, flauta i piano, als 12 anys va començar a donar classes de veu amb Daniel Bastian i formació teatral amb Didier Biosca. Combina una rigorosa formació artística amb els seus estudis fins que obté una llicenciatura literària. Després munta la seva primera banda i arrenca la seva carrera damunt dels escenaris. Amb aquest background, la seva capacitat creativa i una veu que calca la de Piaf, Carrere porta al Tívoli un espectacle inoblidable.

 

PIAF! THE SHOW amb Anne Carrere

Centenari del naixement d’Edith Piaf

BARCELONA 11,12 i 13 de juny 2015 – Teatre TÍVOLI

 

 

 

 

Els divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 de juny Barcelona se suma als actes de celebració oficial del centenari del naixement d’Edith Piaf —que acabaran el desembre a París— amb aquest espectacle que explica la vida i carrera de la immortal cantant francesa en la increïble veu d’Anne Carrere.

PIAF! THE SHOW
amb Anne Carrere
Centenari del naixement d’Edith Piaf
BARCELONA 11,12 i 13 de juny 2015 – Teatre TÍVOLI
Espectacle subtitulat de dos actes de 45 minuts amb pausa.
Entrades a partir de 25€ a www.tickets.grupbalana.com, www.ticketmaster.es i a les taquilles del Teatre Tívoli

http://www.piaf-theshow.com/