Ricard de 3r de Gerard Guix ( del 14/02/15 al 08/03/15 ) Sala Beckett – Gràcia

fR

Ricard de 3r
de Gerard Guix
Direcció: Montse Rodríguez

Sala Beckett – Gràcia
del 14/02/15 al 08/03/15

Dissabte 14, 21 i 28 de febrer, i 7 de març a les 19h
Diumenge 15 i 22 de febrer, i 1 i 8 de març a les 21h

Aquest espectacle, en la seva primera fase de creació, va ser seleccionat entre els participants al Projecte Croquis_BCN de l’Obrador de la Sala Beckett per tal que, un cop enllestit, pogués formar part de la nostra programació.

SINOPSI

Aquesta és la historia d’en Ricard, un adolescent tímid i introspectiu que passa hores tancat al garatge de casa seva, alimentant la quotidianitat que ell percep com a excloent, hostil i depriment. Un dia, gràcies a un fet extraordinari que altera la monotonia, descobreix l’obra El Rei Ricard III de William Shakespeare. Els paral·lelismes que troba entre Gloucester i la seva pròpia vida el porten a obsessionar-se amb el personatge, que es converteix en l’exemple a seguir, ja que utilitza, com ell, la manipulació i la violència per intentar canviar el seu trist destí.
A Ricard de 3r l’espectador, convertit en voyeur de primera fila, observarà amb detall la metamorfosi de l’adolescent i no podrà evitar preguntar-se quina part de responsabilitat tenen l’educació i la societat en casos com aquest.

Dramatúrgia: Gerard Guix (més informació)

Direcció: Montse Rodríguez

Intèrpret: Quim Àvila

Espai escènic: Anna Alcubierre

Disseny de llums i vestuari: À trois teatre

Fotografia i veu en off: Àgata Casanovas

Disseny cartell: Ricardo Ávila

Durada: 1h 10 minuts

Una producció d’À trois teatre