ActualidadMúsicaTeatro

Sharonne All Stars arriba al Teatre Condal el diluns 2 d´octubre


Sharonne retrà homenatge a les dives musicals que l’han inspirada



Sharonne, la drag queen, actriu i cantant, guanyadora de la segona temporada del concurs Drag Race España, torna al 
Teatre Condal en un únic concert el dilluns 2 d’octubre a les 20h .

Aquest show serà una ocasió especial per a la drag catalana, ja que amb aquest espectacle vol retre homenatge a les grans dives musicals.
Un concert en el que podrem descobrir a la Sharonne més íntima.


En efecte, Sharonne és una de les reines més estimades de l’univers Drag Race, d’ençà que es va alçar amb la corona de la segona edició del reality. això li va valdre la possibilitat d’actuar arreu del país amb la gira de El gran hotel de las reinas, de participar en la última edició del Benidorm Fest amb la seva cançó Aire i, fins i tot, de col·laborar en una cançó amb el cantant italià Tiziano Ferro.

L’últim cop que vam poder veure l’artista catalana al teatre del Paral·lel fou aquesta passada primavera, quan va actuar en companyia dels Barcelona Gay Men’s Chorus (BGMC) la nit d’Eurovisió, fent vibrar a tots els fanàtics del concurs musical que es van concentrar al Teatre Condal per a gaudir de la seva cita anual preferida.

Sharonne All Stars vol ser un homenatge, en format de recital de veu i piano, a totes les dives que han inspirat a l’artista durant la seva trajectòria. Així, Sharonne cantarà els grans èxits de figures de referència com Whitney HoustonTina Turner o Cher.
Tot plegat en un espectacle que uneix Teatre, música en directe i divisme.

És a dir, tot allò que Sharonne simbolitza.

Sharonne All Stars es podrà veure el dilluns 2 d’octubre al Teatre Condal.

Sinopsi 
Sharonne és la guanyadora de la segona edició espanyola del talent show internacional de competència drag que va iniciar Rupaul fa alguns anys. En aquest recital-concert-show, ens convida a passejar per la música de les dives que ens van donar la vida, que ens van acompanyar en els moments més significatius i que ens van convertir en allò que som. Les seves dives, els seus “All Stars” ens acompanyen en aquest concert on escoltarem tota mena de versions. Un còctel molt eclèctic per a aquest recorregut músic teatral.