Acte commemoratiu dels 150 anys del Teatre Romea “Pensem un desig” dirigit per Julio Manrique (18 de novembre)

image006

Acte commemoratiu dels 150 anys del Teatre Romea

Amb invitació

“Pensem un desig” dirigit per Julio Manrique

En el marc de celebració del 150è aniversari del Teatre Romea celebrem l’acte commemoratiu “Pensem un desig”, dirigit per l’actual director artístic del teatre Julio Manrique. Aquesta gran festa d’un dels coliseus de referència del teatre català suposa la cloenda de les activitats programades en motiu de l’aniversari dels 150 anys del teatre del Raval.

La celebració tindrà lloc al mateix Teatre Romea (c/Hospital, 51) el proper dilluns 18 de
novembre a partir de les 20h i comptarà amb la presència i participación d’una quarantena d’artistes i personalitats de l’actual panorama teatral i cultural.

El Teatre Romea ja fa 150 anys que va obrir les seves portes. 150 anys veient desfilar actrius, actors, autors i directors. 150 anys omplint-se d’històries, d’histèries, d’encerts i de fracassos, d’idees, d’emocions, de crits i de silencis, de gestos i de paraules. 150 anys de teatre.

I com que els 150 no es fan cada dia, hem decidit que calia celebrar-ho. I com? Doncs com s’ha fet tota la vida: bufant espelmes i menjant pastís.

El dia 18 de novembre convidarem una llarga llista de companys i companyes del món del teatre que pugin a l’escenari, tanquin els ulls i pensin un desig.
Un desig, no per al Romea, un desig per al Teatre, aquest art, aquest ofici nostre tan antic i efímer com la vida, com el món. I tan necessitat, en aquests temps estranys que ens toca viure, d’energia i bons desitjos. I de
coratge. I d’orgull. I de dignitat.

materia amb què es fan els somnis i la nostra vida breu tanca el seu cercle amb un nou somni”.

Ningú aconseguirà mai que deixem de somiar. Julio Manrique