Agnés Mateus presenta la seva impactant proposta «Hostiando a M» a Hiroshima( del 11 al 15 de novembre) Sala Hiroshima

20151029133348935_540_230_1_0

 

 

 

Agnés Mateus presenta la seva impactant proposta «Hostiando a M» a Hiroshima

 

Del dimecres 11 al diumenge 15 de novembre, la performer i artista Agnés Mateus presenta a Hiroshima el seu primer treball com a creadora, en col·laboració amb l’artista visual Quim tarrida.

Hostiando a M és un espectacle que parla sobre la violència actual a tots els nivells: la violència quotidiana, la violència institucional, la policial, la de gènere…

Des de la seva estrena al festival Grec la peça ha obtingut gràn èxit de públic i de crítiques en diversos escenaris.

Hostiando a M, d’Agnés Mateus

Dimecres 11, dijous 12, divendres 13 i dissabte 14, 21 h, i diumenge 15 de novembre, 19 h.
Teatre/manifest. 90 minuts

“Donar cops de martell a les parets per a que algú ens escolti. Amb un martell pesant. Al carrer les coses s’estan posant molt lletges i aquí dins… també. Això és un cabaret, un cabaret estrany. I música. Música per no fer soroll i trencar-vos el cervell. La violència és un parèntesi entre dos diàlegs. La vida quotidiana s’ha convertit en una ficció, només puc dir el que penso realment des d’un escenari, però què importa… no em creurà ningú. L’escenari és la realitat, el dia a dia és una pantomima. Violència per despertar-se com a únic camí que el món entén. Sense metàfores. Simplement. Amb alguna cançó que parli d’amor de tant en tant.»

Agnés Mateus

Agnés Mateus, va estudiar paral·lelament Periodisme i Teatre, fins que va entrar al món de la interpretació de la mà de Txiqui Berraondo i Manuel Lillo. Els primers anys va compaginar estudis de teatre i dansa, però hi ha una data vital que defineix la seva trajectòria: l’any 1996 i la creació del Col·lectiu General Elèctrica. Forma part del seu nucli durant vuit anys, fins a la seva dissolució. Performer i artista multidisciplinar, treballa amb Juan Navarro, Roger Bernat, Rodrigo García i Simona Levi, amb els que continua col·laborant en diversos projectes a l’actualitat.

SALA HIROSHIMA

c/ Vila i Vilà 61-67, Barcelona

hola@hiroshima.cat

Horaris i venda d’entrades

www.hiroshima.cat