Aquest Nadal estem d’ESTRENA! Jove Teatre Regina

30c79c3e-ff2b-4eb9-89d6-8209c9ab372b

Aquest Nadal estem d’ESTRENA!

Arriba el Nadal i arriba un nou muntatge de la Cia. La Trepa! «La millor carta als reis» és apunt d’estrenar-se la setmana que vé, i l’esperit nadalenc comença a fer acte de presència a casa nostra.

Cada any per nadal, inspirats per l’espectacle que teniem en cartellera, hem grabat un video divertit i original. Després de dues edicions i veient l’èxit entre el públic volíem tornar-nos-hi a posar aquest any. Però hem decidit donar-li una volta i convertir un entreteniment en una acció solidària.

El video que volem penjar a youtube aquest any, és una de les cançons que configuren l’espectacle. A través de la seva difusió en xarxes socials esperem que es faci viral per així els guanys que pugui tenir vagin destinats a ajudar econòmicament l’AFANOC (Associació de Nens amb Càncer).

 

I aquí just en aquest punt és on demanem la vostra màxima complicitat! Busquem famílies disposades a ser LES PROTAGONISTES DEL VIDEO!
• No calen grans currículums ni una llicenciatura en art dramàtic! Només ganes de divertir-se i un mòbil amb càmera per grabar-vos fent un «lipdub» de la cançó.
•Amb els avis, el gos, el hàmster, al parc, sota l’arbre de nadal, mentre feu el pessebre … com vulgueu! Com més originals millor!
•Un cop tinguem les vostres imatges muntarem un video col·lectiu i farem que es mogui a velocitat supersònica per les xarxes, que generi visites i així poguem fer arribar una mica de somriures i il·lusió a L’AFANOC.

+ INFO DEL PROJECTE REGINA – NADAL SOLIDARI AQUÍ http://joveteatreregina.wix.com/lamillorcarta