Arriben les funcions obertes dels alumnes d’Interpretació i d’Escenografia de l’Institut del Teatre (del 17 al 20 de desembre)

Vivo sin vivir en mi 9Arriben les funcions obertes dels alumnes d’Interpretació i d’Escenografia de l’Institut del Teatre

• Aquesta setmana es presenten tres espectacles i el gener dos més, amb funcions obertes al públic i gratuïtes.

• De maig a juliol s’oferiran les funcions dels tallers dels alumnes de Direcció escènica i Dramatúrgia.

. Ja és a punt el nou material dels tallers de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona per mostrar el treball dels alumnes de quart d’Interpretació i d’Escenografia de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD).

Serà del 17 al 20 de desembre i del 21 al 24 de gener, amb funcions obertes al públic i gratuïtes, de les quals avui s’ha pogut veure un tastet en un dels espais on es representaran, el Teatre Estudi.

La directora general de l’Institut del Teatre, Magda Puyo, i la directora acadèmica de l’ESAD, Mercè Mariné, han presentat el treball dels alumnes, encoratjant‐los en la seva feina, alhora que han fet un reconeixement a la tasca d’escenògrafs i tècnics sense els quals no serien possibles aquests tallers.

Al desembre s’han programat els espectacles Les circumstàncies de Klara, de Dea Loher, dirigit per
Carme Portaceli (Teatre Estudi); Do de llengües, d’Andrew Bovell, dirigit per Glòria Balañà i
Altimira (Teatre Ovidi Montllor); i Vivo sin vivir en mí, a partir de textos d’Octavio Paz i Simone Weil, dirigit per Andrés Corchero (Teatre Alegria de Terrassa).

Els tallers de gener seran El coronel ocell. Songs for a new world, de Hristo Boitxev/J.R. Brown, dirigit per Joan Maria Segura Bernadas (Teatre Ovidi Montllor); La cavalcada sobre el llac de Constança, de Peter Handke, dirigit per Joan Ollé (Teatre Estudi).
P
erò aquests no són els únics tallers oberts que ofereix l’Institut del Teatre: de maig a juliol, hi haurà també l’oportunitat de veure els treballs dels alumnes de quart de Direcció i Dramatúrgia de l’ESAD.

Entrada gratuïta. Recollida d’entrades a la taquilla del teatre des de dues hores abans de l’espectacle.