Teatro

David Plana dirigeix El bon pare, una comèdia sobre la figura masculina i la paternitat protagonitzada per Lluís Soler (21 de juliol)

cartell_a3_d2_mail_400

David Plana dirigeix El bon pare, una comèdia sobre la figura masculina i la paternitat protagonitzada per Lluís Soler

•El muntatge, escrit i dirigit per David Plana, s’estrena el proper 21 de juliol en el marc del Grec al Teatre Borràs, on farà una segona temporada al setembre
•Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Jaume Madaula completen el repartiment d’aquesta coproducció de Grec 2016 Festival de Barcelona, Bitò Produccions i Vania Produccions

El protagonista d’El bon pare és un home que es pensa és admirat, estimat i respectat i que descobreix que només és un observador, impotent i ridícul d’uns fets dels quals només n’ha conegut una part.

DAVID PLANA

Dijous 21 de juliol s’estrena al Teatre Borràs de Barcelona El Bon Pare, escrit i dirigit per David Plana, que torna a la direcció amb aquesta tragicomèdia sobre la figura masculina i l’ofici de la paternitat, en una coproducció de Grec 2016 Festival de Barcelona, Bitò Produccions i Vania Produccions.

La vida de Roger Denís, interpretat per Lluís Soler, es desmunta de la manera més insospitada de la nit al dia. En Roger Denís és com un heroi de tragèdia grega que hagués ofès els déus i aquests el castiguessin fent caure totes les certeses de la seva vida. Una anècdota inesperada desencadenarà un malson que farà descobrir al protagonista que ha viscut absent dels fets més rellevants que han afectat la seva pròpia família. El bon pare és una comèdia inquietant que farà riure l’espectador i que el confrontarà amb temes transcendentals: la paternitat, la renúncia als propis ideals, la necessitat humana de crear un relat vital coherent per trobar un sentit a l’existència.

Des de la magnífica casa que s’ha construït, metàfora d’ell mateix, de la seva necessitat de control, de la seva obsessió per l’aparença, l’home haurà de trencar el mur que ha aixecat, sense adonar-se’n, entre ell i la resta del món.

FITXA TÈCNICA

El bon pare

David Plana

Teatre Borràs

Del 21 al 31 de juliol

Durada aproximada: 90 min

Espectacle en català

Autor i director David Plana

Interpretació

Lluís Soler Roger

Teresa Vallicrosa Fanny

Georgina Latre Ada

Jaume Madaula Pol

Escenografia Sebastià Brosa

Vestuari Montse Alacuart

Disseny d’il•luminació David Bofarull

Disseny de so / concepció sonora Dani Ferrer

Disseny de vídeo Mar Orfila

Ajudanta de direcció Clàudia Flores

Ajudanta escenografia Núria Garcia Pubill

Disseny Gràfic Albert Aran

Fotografia Pablo Ricciardulli

Producció Estel Solé i Carles Roca

Ajudant de Producció Olalla Calvo

Administració Teresa Gómez

Cap Tècnic Eudald Gili

Construcció Escenografia Jorba-Miró Estudi-Taller d’Escenografia

Distribució Joan Fernández (EQM Cultura)

Podeu trobar més informació del dramaturg i director David Plana al seu web: www.davidplana.com

Una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona, Bitò Produccions i Vania Produccions S.L.