EL MUSICAL BOIG PER TU CONTINUA EL SEU ÈXIT A PARTIR DEL 17 DE MARÇ AL TEATRE BORRÀS DE BARCELONA

imagesCAJTNFX6

Aquest diumenge, 16 de febrer, el musical BOIG PER TU, produït per Silencio Rodamos, acaba les seves representacions al Teatre Barts de Barcelona amb el cartell d’entrades exhaurides.

Degut a l’èxit de l’espectacle, que ha estat vist per més de 25.000 persones des de la seva estrena a principis de desembre, i donada la impossibilitat de continuar al BARTS degut a compromisos adquirits per aquest teatre amb anterioritat, la productora Silencio Rodamos ha decidit seguir amb les seves funcions al TEATRE BORRÀS A PARTIR DEL 17 DE MARÇ.
Cançons com ‘Envia’m un àngel’, ‘El tren de mitjanit’, ‘És inútil continuar’, ‘El teu estiu’, ‘Això es pot salvar’, ‘Tu encens el meu foc’ o ‘Me’n torno a Sau’ tornaran a sonar a partir del 17 de març al Teatre Borràs.

Diego Rodríguez, productor executiu de l’espectacle, es mostra entusiasmat amb l’acollida que ha tingut el musical: ‘És el nostre primer espectacle teatral i, tot i que sabíem de l’èxit que va tenir SAU, no ens podíem imaginar que tindria aquesta rebuda. El que més feliços ens fa és saber que els pares porten als fills perquè coneguin la música que ells escoltaven fa anys. Som conscients que estem creant una nova generació de fans de SAU’.

BOIG PER TU està dirigit per Ricard Reguant i protagonitzat per Neus Pàmies, Roger Borrull, Pol Nubiola, Òscar Monclús, Joan Olivé, Carla Mercader, Cristina Murillo, Lidia Ibáñez, Mònica Macfer, Júlia Creus, Ferran González, Roc Olivé, Arnau Lobo i Xènia Reguant. La direcció musical està a càrrec de Pep Sala, membre fundador de SAU.