La Pedrera acull l’espectacle CASES del Festival GREC Del 14 al 17 de juliol a la Casa Milà

La Pedrera acull l’espectacle CASES del Festival GREC

CASES és un projecte de Xesca Salvà

Del 14 al 17 de juliol a la Casa Milà

 

Veniu a visitar les cases en miniatura que ha creat l’escenògrafa Xesca Salvà a La Pedrera. I no només això: escolteu, també, les dones que hi viuen i que tenen tot d’experiències reals per explicar-vos. En aquesta instal·lació, no només  sereu espectadors i espectadores sinó que també tindreu un paper decidíssiu en la historia del desenvolupament de la història.

projecte-casas-xesca-salva-pedrera

Xesca Salvà és escenògrafa, d’aquí que en aquesta creació treballi amb maquetes. Veient les caixes en miniatura que us trobareu a l’entrar, pensareu en els jocs de construcció de quan éreu infants o potser en una casa de nines. I és que el joc és ideal per moure’s entre la ficció i la realitat, entre la persona i el personatge i entre el secret i l’exhibició… Això és una combinació entre acció i instal·lació que arrenca en el moment en què us donen uns auriculars i, asseguts de dos en dos davant d’una taula amb una maqueta, us conviden a escoltar un àudio. A cadascuna de les cases us explicaran històries íntimes protagonitzades per dones a partir d’entrevistes reals realitzades amb habitants de diferents ciutats. L’una és una àvia, l’altra no té llar, la tercera us parlarà d’amor, de llibertat i de sexe, una altra confessa que és bruixa… Cada casa és una història. Només caldrà que pareu l’orella i seguiu les instruccions, perquè no fareu d’espectadors i prou, sinó que, en manipular els objectes que us trobareu dins de les cases, contribuireu decisivament al desenvolupament de cada història.

 

 

 

Del 14 al 17 d juliol

Passis de 17:30h a 22h.

Druada de 35 min

Espectacle en català i castellà

Preu 8€

 

Més info: http://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/teatre/cases-grec-2019

 

 

La Fundació Catalunya La Pedrera promou activitats culturals que fomenten les arts i el pensament i que busquen reflexionar per aconseguir una societat més justa. Promou el talent, la creació i l’educació i conserva el patrimoni natural i cultural.