Lucy Life” de Diana Gadish, del 15 al 18 de maig en el Antic Teatre

diana

Lucy Life” de Diana Gadish,
del 15 al 18 de maig en el Antic Teatre

Lucy Live és un treball que engloba la dansa i el clown creat i interpretat per Diana Gadish.

Diana Gadish, intèrpret i creadora, ha treballat en diversos projectes de dansa, teatre, clown i performance art en diversos països europeus. Imparteix igualment classes regulars i tallers de consciència corporal.

Antic Teatre, espai independent dedicat a la recerca, innovació i creació escènica actual presenta “Lucy Live” de la creadora i intèrpret Diana Gadish.

L’artista va entrar en contacte amb el món del clown el 2008 treballant amb Jango Edwards, pallasso, actor, cantant i còmic nord-americà mundialment reconegut. Diana va ser membre regular del Cabaret Cabró i ha participat en diversos festivals, cabarets i trobades de poesia amb aportacions de creació pròpia. Ha guanyat el Primer Premi al Festival Còmic de Figueres en el 2011.

Diana comenta sobre les seves pròpies obres i creacions: “Com a creadora he anat desenvolupant un estil propi que es mou entre la dansa, el teatre de gest i el clown. La meva obra sol ser eclèctica i de difícil categorització. Ja sigui a través del llenguatge abstracte de la dansa o la utilització del personatge i situació còmica del clown, el centre del meu treball i recerca artística és el cos. Em fascina indagar en les complexitats del cos. Cada cos és per mi un univers infinit, és un contenidor de memòries, emocions, pensaments i sensacions.”
A través d’una posada en escena minimalista, el personatge que encarna Diana aconsegueix omplir l’espai de manera original i amb molt pocs elements. És amb la participació del públic i les diverses interaccions per part d’aquest que Lucy ens sorprèn i ens manté a l’expectativa de cadascun dels seus moviments.

Aquesta proposta va tenir la seva primera estrena al febrer del 2013 a l’Antic Teatre i a causa de l’èxit de la funció es torna a estrenar aquesta temporada.

Aquest espectacle es podrà veure a l’Antic Teatre del 15 al 18 de maig.

“Lucy Live”

DATES: del 15 al 18 de maig de 2014
HORES: Dijous, Divendres i Disabte (21:00). Diumenge (20:00)
LLOC: Antic Teatre c/ Verdaguer i Callís 12, Barcelona
DURADA: 50 min. aprox.
PREU: 6€

Reserves:
anticteatre@anticteatre.com
93 315 23 54

Fitxa Artística:
Creació i interpretació: Diana Gadish 

Assistpencia artística: Amaranta Velarde i Michael GadishCo-producció Antic Teatre / Adriantic


Amb la col·laboració de CRA’P

Sinopsi
“Lucy Live” està embolicada en una estètica de cabaret, cafè-teatre i vodevil utilitzada com a estereotip d’entreteniment. No obstant això, el típic espectacle d’entreteniment no s’acaba de materialitzar. Lucy Pussy, la protagonista, no és capaç d’entretenir el seu públic com suposadament hauria de fer. Justament d’aquesta incapacitat sorgeix una cosa nova, un món ple de possibilitats d’acció que van més enllà del que està preestablert, de manera que es crea una atmosfera indiscernible on la precarietat acaba desvelant la seva bellesa. Biografia artística
Diana Gadish, es va graduar el 2007 a la S.N.D.O. (Estudis Superiors de Coreografia a Amsterdam). Des de llavors ha treballat com a intèrpret en diversos projectes de dansa- teatre-performance-clown a Holanda, Suïssa, Alemanya, Àustria i Espanya. Al 2008 va començar a treballar com a clown al costat de Jango Edwards, qui li va dirigir el solo Genesis Joplin (2010), amb el que segueix actuant a Espanya i a l’estranger.