Primeres confirmacions Cruïlla de Tardor de 2017 ( a partir del 12 d´octubre)

Primeres confirmacions Cruïlla de Tardor de 2017

 

5122_2_780.180-logo-ct

 

 

. El pròxim 12 d’octubre començarà la segona edició del Cruïlla de Tardor, un cicle de concerts que pretén traslladar la increïble atmosfera que es viu a l’estiu al festival Cruïlla a l’Hivernacle del Poble Espanyol durant el mes d’octubre de 2017.
L’Hivernacle del Poble Espanyol, que acollirà concerts per primera vegada, és l’espai idoni per oferir a la tardor tot allò que converteix Cruïlla en un festival únic: un entorn màgic, uns serveis que permetin oferir una experiència a l’alçada del que el públic es mereix i una programació variada i de qualitat,
Després de l’èxit de la primera edició, l’organització del Cruïlla anuncia els primers quatre concerts molt especials del Cruïlla de Tardor 2017.
L’encarregat d’inaugurar Cruïlla Tardor el 12 d’octubre serà l’increïble músic de directe Seasick Steve. Aterrats directament de ser cap de cartell de festivals per tot el món, Steve i el seu bateria Dan faran una barreja de boogie, blues, rock, americana i folk en un dels concerts més salvatges i emocionants que es podran gaudir aquest any, en la seva primera visita a Barcelona.
El 20 d’octubre serà el torn del concert de Lori Meyers que presentaran per primera vegada a Catalunya el seu aclamat nou disc «En la espiral».
Si el de Lori Meyers és un concert de benvinguda, el de Ramon Mirabet, el dia 21 d’octubre serà de comiat, concretament de comiat de la gira de presentació del disc «Home Is Where The Heart Is» que ha convertit a l’artista de Sant Feliu en una estrella.
La gira europea de Gramatik el portarà per les sales més importants del vell continent i, com no podia ser d’altra manera a Barcelona en el marc del Cruïlla de Tardor, concretament el 31 d’octubre. Ben aviat, es donaran a conèixer més novetats del Cruïlla de Tardor 2017.
Tota la info i entrades a la venda a cruillabarcelona.com
SEASICK STEVE
12 d’octubre
El concert del bluesman californià serà sens dubte un dels concerts de l’any.
Seasick Steve ha recorregut un llarg camí des que fa 10 anys les seves increïbles, crues i emotives actuacions a televisió el van convertir en una icona global. Són aquestes actuacions en directe les que han convertit a Steve i el seu bateria Dan Magnusson en una força de la natura també a l’estudi. El llançament del seu nou àlbum, convertit en el seu cinquè Top 10 a les llistes de Regne Unit, va tenir com culmen l’actuació al SSE Arena de Wembley el 2016, «És un gran honor per a mi que la gent jove consideri que no sóc avorrit malgrat la meva edat. Molta gent creu que els vells són avorrits, i és que ho són! Però, anem a jugar, i amb la gent jove ha de ser «Moles o no moles?» M’encanta quan veig que flipen, vol dir que ho hem aconseguit » Com sempre comenta Steve, s’ho està passant de por, omplint concerts per tot el món i coneixent a amics i fans allà on va gràcies als seus increïbles concerts.
Steve és un dels músics més bojos i salvatges que es poden veure en un escenari. No hauries de perdre-t’ho
GRAMATIK
31 d’octubre
Gramatik arriba a Barcelona en una gira amb parada a les majors sales de concerts d’Europa.
Al darrere de Gramatik està Denis Jasarevic, eslovè resident a Estats Units. El seu estil, barreja de dubstep, electro, hip hop, trip hop i glitch. Amb nou àlbums (l’últim, «Epigram», el 2016) i tres EPs publicats, més nombrosos singles i remixes, s’ha convertit en un referent de l’electrònica actual, tant al seu país de residència com a Europa. Va ser clau en aquesta pujada de llistó en la seva popularitat una decisió: la de publicar tota la seva discografia a BitTorrent, lliure per ser compartida. Aquell mateix any va ser el tercer nom més descarregat en aquesta plataforma, a més d’aparèixer entre els nominats als MTV Awards. El 2015 no va baixar la guàrdia, amb fites com una gira de tres mesos seguits donant-se el caprici d’estrenar un nou single, «Native Són», durant la seva actuació a Coachella, fent pujar a l’escenari a Raekwon, de Wu-Tang clan. El 2016 va llançar el seu últim disc fins avui, «Epigram», seguit, a final d’any, per «Epigram Deluxe», on va incloure diverses remescles i instrumentals inèdits. En els concerts d’aquest productor musical no s’usen turntables ni CDJs, està ell amb teclats i un Ableton APC, més un guitarrista elèctric i visuals i jocs de llums en espectacular desplegament. La seva gira de tardor tindrà parada a les principals sales de concert d’Europa, amb visites al Zenith, Rockhal o Alcatraz de les principals urbs del vell continent.
LORI MEYERS
20 d’octubre
Els de Granada visiten per fi Barcelona per presentar el seu aclamat nou disc «En la espiral «
No resulta exagerat afirmar que “En la espiral», el nou disc de Lori Meyers, és un dels treballs més esperats del pop espanyol recent. Exploratori i dinàmic, el sisè àlbum del grup format per Ale Méndez, Alfredo Núñez i Noni López conjuga immediatesa i complexitat, bucolisme i turbulència, tornades invictes i desenvolupaments instrumentals inopinats. Aire, terra, aigua i foc.
Estem davant d’un àlbum de contrast entre el progressiu i la rauxa pop d’estrofa, tornada i p’alante. Aquesta falta de prejudicis, aquest interès per la textura, confirma que Lori Meyers són capaços de treure’s de sobre la pressió generada per les expectatives i de saltar-se el guió arribat el moment. “Evolución”, primer avançament del disc, és bon exemple d’això encara que no l’únic.
És un treball tan aventurat que es permet triomfants correries per la senda del funk o disloca sense contemplacions la norma d’estil disc “En la espiral”, és un disc exigent i intrèpid que neutralitza qualsevol dubte – raonable o no- sobre la vàlua del trio andalús.
RAMON MIRABET
21 d’octubre
 
La revelació del pop català posa fi a la seva gira de presentació de «Home is Where the Heart is» amb un concert ple de sorpreses
Després de més de 90 concerts, Ramon Mirabet acomiada la gira al Poble Espanyol. L’aventura continua però la gira del disc “Home is Where the Heart is” arriba al seu punt i final amb una gran festa al Poble Espanyol de Barcelona dins de la programació del Cruïlla de Tardor. Serà un concert ple de sorpreses, amb els 7 músics habituals damunt de l’escenari i un repertori que inclourà les millors cançons dels seus dos discos publicats fins al moment.
La gira del segon disc de Ramon Mirabet, “Home Is Where The Heart Is”, ja l’han vist més 150.000 persones en més de 90 concerts repartits entre sales,  teatres i els principals festivals.
Ramon Mirabet tanca la gira amb xifres que quedaran en el record com el sold out a la sala Razzmatazz, les més de 18.000 persones que el van veure en directe a la platja del Bogatell per les festes de la Mercè o els plens absoluts registrats a les sales BUT i Joy Slava de Madrid
La seva veu trencada, amb matisos que dibuixen un univers forjat per molts quilòmetres de vivències i la seva energia, fan que ningú es vulgui perdre els seus directes. Acaba la que ha estat, sens dubte, una de les gires més sorprenents i màgiques d’aquest 2017.
CAST
________________________________________________________________
____________________________________
Primeras confirmaciones Cruïlla de Tardor de 2017
– La segunda edición de Cruïlla de Tardor tendrá lugar en el l’Hivernacle del Poble Espanyol de Barcelona el mes de octubre.
– Seasick Steve, Gramatik, Lori Meyers y Ramon Mirabet primeros artistas confirmados
– Entradas ya a la venta en cruillabarcelona.com
Barcelona, 6 de septiembre de 2017. El próximo 12 de octubre comenzará la segunda edición del Cruïlla de Tardor, un ciclo de conciertos que pretende trasladar la increíble atmósfera que se vive en verano en el festival Cruïlla a l’Hivernacle del Poble Espanyol durante el mes de octubre de 2017.
L’Hivernacle del Poble Espanyol, que acogerá conciertos por primera vez, es el espacio idóneo para ofrecer en otoño todo aquello que convierte Cruïlla en un festival único: un entorno mágico, unos servicios que permitan ofrecer una experiencia a la altura del que el público se merece y una programación variada y de calidad.
Tras el éxito de la primera edición, la organización del Cruïlla anuncia los primeros cuatro conciertos muy especiales del Cruïlla de Tardor 2017.
El encargado de inaugurar Cruïlla de Tardor el 12 de octubre será el increíble músico de directo Seasick Steve. Aterrizados directamente de ser cabeza de cartel de festivales por todo el mundo, Steve y su batería Dan harán una mezcla de boogie, blues, rock, americana y folk en uno de los conciertos más salvajes y emocionantes que se podrán disfrutar este año en la que será su primera visita a Barcelona.
El 20 de octubre será el turno del concierto de Lori Meyers que presentarán por primera vez en Cataluña su aclamado nuevo disco «En la espiral».
Si el de Lori Meyers es un concierto de bienvenida, el de Ramon Mirabet, el día 21 de octubre será de despedida, concretamente de despedida de la gira de presentación del disco «Home Is Where The Heart Is» que ha convertido a la artista de Sant Feliu en una estrella.
La gira europea de Gramatik  le llevará por las salas más importantes del viejo continente y, como no podía ser de otra manera a Barcelona en el marco del Cruïlla de Tardor, concretamente el 31 de octubre.
Muy pronto, se darán a conocer más novedades del Cruuïlla de Tardor 2017.
Toda la info y entradas a la venta en cruillabarcelona.com
SEASICK STEVE
12 de octubre
El concierto del bluesman californiano será sin duda uno de los conciertos del año.
Seasick Steve ha recorrido un largo camino desde que hace 10 años sus increíbles, crudas y emotivas actuaciones en televisión lo convirtieron en un icono global. Son esas actuaciones en directo las que han convertido a Steve y su batería Dan Magnusson en una fuerza de la naturaleza también en el estudio. El lanzamiento de su nuevo álbum, convertido en su quinto Top 10 en las listas de Reino Unido, tuvo como culmen la actuación en el SSE Arena de Wembley en 2016. «Es un gran honor para mi que la gente joven considere que no soy aburrido a pesar de mi edad. Mucha gente cree que los viejos son aburridos, y es que lo son! Pero, vamos a jugar, y con la gente joven debe ser «Molas o no molas?» Me encanta cuando veo que flipan, significa que lo hemos conseguido». Como siempre comenta Steve, se lo está pasando de miedo, llenando conciertos por todo el mundo y conociendo a amigos y fans ahí donde va gracias a su increíbles conciertos.
Steve es uno de los músicos más locos y salvajes que se pueden ver en un escenario. No deberías perdértelo.
Gramatik
31 de octubre
 
Gramatik llega a Barcelona en una gira con parada en las mayores salas de conciertos de Europa.
Tras Gramatik está Denis Jasarevic, esloveno residente en Estados Unidos. Su estilo, mezcla de dubstep, electro, hip hop, trip hop y glitch. Con nueve álbumes (el último, «Epigram», en 2016) y tres EPs publicados, más numerosos singles y remixes, se ha convertido en un referente de la electrónica actual, tanto en su país de residencia como en Europa. Fue clave en esa subida de su listón de la popularidad una decisión: la de publicar toda sus discografía en BitTorrent, libre para ser compartida. Aquel mismo año fue el tercer nombre más descargado en esa plataforma, además de aparecer entre los nominados a los MTV Awards. En 2015 no bajó la guardia, con hitos como una gira de tres meses seguidos y darse el capricho de  estrenar un nuevo single, «Native Son», durante su actuación en el festival de Coachella, subiendo al escenario a Raekwon, de Wu-Tang Clan. En 2016 lanzó su último disco hasta la fecha, «Epigram», seguido, a final de año, por «Epigram Deluxe», donde incluyó diversas remezclas e instrumentales inéditos. En los conciertos de este productor musical no se usan turntables ni CDJs, está él con teclados y un Ableton APC, más un guitarrista eléctrico y visuales y juegos de luces en espectacular despliegue. Su gira de otoño tendrá parada en las principales salas de concierto de Europa, con visitas al Zenith, Rockhal o Alcatraz de las principales urbes del viejo continente.
Lori Meyers
20 de octubre
Los de Granada por fin visitan Barcelona para presentar su aclamado nuevo disco «En la espiral»
No resulta exagerado afirmar que “En la espiral”, lo nuevo de Lori Meyers, es uno de los trabajos más esperados del pop español reciente. Exploratorio y dinámico, el sexto álbum del grupo formado por Ale Méndez, Alfredo Núñez y Noni López conjuga inmediatez y complejidad, bucolismo y turbulencia, estribillos invictos y desarrollos instrumentales inopinados. Aire, tierra, agua y fuego.
Estamos ante un álbum de contraste entre lo progresivo y el arrebato pop de estrofa, estribillo y p’alante. Esa falta de prejuicios, ese interés por la textura, confirma que Lori Meyers son capaces de sacudirse la presión generada por las expectativas y de saltarse el guión llegado el momento. “Evolución”, primer adelanto del disco, es buen ejemplo de ello aunque no el único.
Es un trabajo tan aventurado que se permite triunfantes correrías por la senda del funk o disloca sin contemplaciones la norma de estilo disco “En la espiral”, es un disco exigente e intrépido que neutraliza cualquier duda – razonable o no– sobre la valía del trío andaluz.
RAMON MIRABET
21 de octubre
 
La revelación del pop catalán pone fin a su gira de presentación de «Home is Where the Heart is» con un concierto lleno de sorpresas
Tras más de 90 conciertos, Ramon Mirabet despide la gira en el Poble Espanyol. La aventura continúa pero la gira del disco «Home is Where the Heart is» llega a su punto y final con una gran fiesta en el Poble Espanyol de Barcelona dentro de la programación del Cruïlla de Tardor. Será un concierto lleno de sorpresas, con los 7 músicos habituales encima del escenario y un repertorio que incluirá las mejores canciones de sus dos discos publicados hasta el momento. La gira del segundo disco de Ramon Mirabet, «Home Is Where The Heart Is», ya la han visto más 150.000 personas en más de 90 conciertos repartidos entre salas, teatros y los principales festivales.
Ramon Mirabet cierra la gira con cifras que quedarán en el recuerdo como el sold out en la sala Razzmatazz, las más de 18.000 personas que lo vieron en directo en la playa del Bogatell para las fiestas de la Mercè o los llenos absolutos registrados en las salas BUT y Joy Slava de Madrid
Su voz rota, con matices que dibujan un universo forjado por muchos kilómetros de vivencias y su energía, hacen que nadie se quiera perder sus directos. Termina la que ha sido, sin duda, una de las giras más sorprendentes y mágicas de este 2017.