Un obús al cor, de Wajdi Mouawad torna a ressonar al Teatre Biblioteca de Catalunya (a partir del 4 d´octubre)

 

cartellobusdefclar22-300x424

 

 

Un obús al cor s’estrenarà de nou el dimecres 4 d’octubre a les 20:30 h al Teatre Biblioteca de Catalunya.

Ernest Villegas es torna a posar a la pell de Wahab, un jove que s’endinsarà a les profunditats de la seva existència durant la nit en què tot el que ha viscut encaixarà. Un monòleg dirigit per: Oriol Broggi i Ferran Utzet.

Un obús al cor es va estrenar al Festival Temporada Alta 2016 i posteriorment va fer estada al Teatre Biblioteca de Catalunya durant 4 setmanes. Més de 3900 persones es van deixar emocionar per aquest colpidor monòleg que replanteja de nou els vincles amb els pares, la veritat de la vida i l’avidesa de la mort.
Després de la clamor del públic i de la crítica, La Perla 29 hem decidit tornar aquest monòleg a l’arena de la Biblioteca durant 3 úniques setmanes. Un obús al cor es va endur el premi de la crítica 2016 per la millor il·luminació a càrrec de Quim Blancafort i Oriol Broggi.

Text: Wajdi Mouawad
Direcció: Oriol Broggi i Ferran Utzet
Amb: Ernest Villegas
Coproducció: Temporada Alta 2016 i La Perla 29
Del 4 al 22 d’octubre al Teatre Biblioteca de Catalunya


“Mare, no podies haver entès que el què t’oferia era una forma de reconciliació? Un espai per retrobar-nos?… En lloc d’això, era com si em tornés a escapar. Però ara era impossible atrapar-me. No existeix una policia que tingui el poder de fer tornar als oficis segurs els qui han estat xocats per l’onada tumultuosa de l’existència, que els precipita a les entranyes de…de…de l’art! De la pintura!!. No hi havia res a fer, res a fer. Com continuar, ara? Vull dir continuar per anar on?”  Un obús al cor, de Wajdi Mouawad