Entrades exhaurides: obrim noves funcions! Bitels per a nadons (12 i 19 de març)

         image001

 

 

 

 

Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles), de La petita malumaluga, arriba a la Sala Tallers del TNC Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles) és una obra de La petita malumaluga, una companyia especialitzada exclusivament en creacions adreçades a nadons i primera infància.

 

Aquest espectacle, recomanat de 0 a 3 anys, va ser estrenat el juliol del 2014 i fins a dia d’avui ja han realitzat gairebé 90 funcions arreu del país. El concert-espectacle es podrà veure a la Sala Tallers del TNC del 21 de febrer al 20 de març.

 

L’acollida del públic ha estat excel•lent, amb totes les entrades exhaurides abans de la primera funció i, per aquesta raó, s’obren dos dies més de funcions: el dissabte 12 i 19 de març (amb tres funcions cada dissabte: 10.30h, 11.30h i 12.30h).

 

Les noves funcions ja són a la venda! L’espectacle és un concert no infantilitzat on quatre músics en moviment (violí, violoncel, saxo i percussions) i una ballarina conviden a nadons i pares a formar part d’un càlid i emotiu homenatge a The Beatles.

Una proposta visual i sonora on nens i adults estan convidats a participar activament en l’espectacle. Els infants poden, fins i tot, entrar lliurement a l’espai escènic i interactuar amb els intèrprets.

 

Teatre Nacional de Catalunya

www.tnc.cat