Estrenes de teatre del 12 al 15 de setembre 2016

 

A partir del 12 de setembre

LA FLAUTA MÀGICA’ DE BARRIE KOSKY TORNA A OMPLIR EL LICEU AQUESTA TEMPORADA

 banner-300x65

 

 

La producció de la Komische Oper de Berlín recalarà una única setmana al Gran Teatre després de tancar la temporada amb gran èxit i un 91% d’ocupació

 L’italià Antonello Manacorda debutarà al Liceu com a director musical d’aquesta producció que preveu superar l’ocupació de juliol

 Després de convertir-se en l’espectacle del passat estiu a la cartellera de Barcelona, La flauta màgica de Mozart torna al Liceu amb la producció de la Komische Oper Berlin y l’atrevida posada en escena de l’australià Barrie Kosky, -actualment director artístic de la Komische Oper- i el col·lectiu ‘1927’ (Suzanne Andrade i Paul Barritt). Combinant de forma inèdita la videocreació contemporània amb el cinema mut dels anys 20, les històries de Tamino, Pamina, Papageno i la Reina de la Nit es podran veure de nou al Liceu únicament durant cinc funcions del 12 al 17 de setembre, aquest cop, sota la batuta de l’italià Antonello Manacorda, que debuta al Liceu.

http://www.catacultural.com/la-flauta-magica-de-barrie-kosky-torna-a-omplir-el-liceu-aquesta-temporada-a-partir-del-12-de-setembre/

12 de setembre 

ESPECTACLE SOLIDARI: DE DAMASC A IDOMENI 

 

refugiats

El 12 de setembre el Teatre Lliure oferirà un espectacle solidari amb l’ONG Proactiva Open Arms, amb la participació de 60 grans noms de l’escena d’aquest país. Dues funcions el mateix dia, a les 20:00h. i a les 21:30h, amb l’objectiu de mantenir el vaixell de salvament marítim Astral en actiu durant un mínim de 15 dies. L’OBJECTIU. El cost per mantenir el vaixell de Proactiva Open Arms en actiu durant 15 dies és de 22.400€. Si aconseguim omplir les dues funcions amb una aportació mitjana de 70€ per persona, repte assolit!

PER FER UN DONATIU. No es cobrarà entrada en el moment de fer la reserva ni abans d’entrar a la funció, sinó que els donatius es realitzaran a la sortida directament a l’ONG, en efectiu o amb targeta. S’ha establert un import mínim de 50€ per persona.

http://www.catacultural.com/espectacle-solidari-de-damasc-a-idomeni-12-de-setembre/

 Del 13 de setembre al 16 d´octubre

Dos espectacles obriran la temporada estable i el cicle L’Off La Villarroel  

Dos espectacles obriran la temporada estable i el cicle L’Off La Villarroel 

 e62a24b8-a987-4efc-b3f7-593dbe02989d

Donada la bona acollida de crítica i públic aconseguida durant la temporada passada, l’èxit de L’Off La Villarroel Othelo torna a la sala en programació estable i durant cinc úniques setmanes. 

Quatre actors, especialistes en teatre físic, clown i burlesc, reinterpreten la famosa tragèdia de William Shakespeare, Othello, dirigida per Gabriel Chamé Buendia. 

Del 13 de setembre al 16 d’octubre 

 
 
 

L’Off La Villarroel: Llegué para irme

94be32a9-ddbc-4d36-ab66-cf1493f9b8b5

 
El director, actor, pedagog i mestre del clown, Gabriel Chamé Buendia dirigeix i protagonitza Llegué para irme, una tragèdia còmica i metafísica que parla de l’estrès que les persones vivim en els temps moderns.
 
El muntatge exposa la història d’un home que camina sense rumb; un clown que, si l’examinem de ben a prop, revela allò tràgic de la modernitat. Córrer, no descansar mai, no tenir temps per pensar.
Del 18 de setembre al 16 d’octubre de 2016
 http://www.catacultural.com/dos-espectacles-obriran-la-temporada-estable-i-el-cicle-loff-la-villarroel-del-13-de-setembre-al-16-doctubre/?lang=es

 

 

Del 14 al 18 de setembre

ANIMA

Sala Muntaner

 vert_0

  Per segon any consecutiu, la Sala Muntaner acull el Barcelona Gay Men ‘s Chorus amb una emocionant, atrevida i innovadora proposta: Anima. Un sorprenent espectacle de música coral per a tots els públics, també interpretat en llengua de signes catalana.
La formació coral composta per més de 40 veus masculines, sota la direcció de Luc-Olivier Sánchez, ens oferirà en un programa ple de grans temes musicals, enllaçats amb profunds pensaments sobre la vida i els camins que en ella trobem.
Anima reuneix músiques èpiques i relats ideològics universals, cançons d’amor i poemes per alimentar els sentits. Cantats en més de 6 idiomes, els temes d’aquest espectacle pretenen transformar la ment en un bell espai de superació, un refugi on només tingui cabuda l’alegria.

http://www.catacultural.com/anima-del-14-al-18-de-setembre-sala-muntaner/

A partir del 14 de setembre

El TEATRE APOLO estrena VIVA BROADWAY,  un repaso a los musicales más emblemáticos

 cartell

 El Teatre Apolo de Barcelona estrena de VIVA BROADWAY, un recorrido por los “musicales” más exitosos de la historia que han sido representados en el circuito de Broadway.

 VIVA BROADWAY, que estará en cartel en Barcelona durante 5 únicas funciones, hasta el domingo 18, repasa, a través de 25 números musicales, un siglo y medio de historia que han dado vida a más de 40 teatros y que han ilusionado al público en momentos decisivos de sus vidas.

 Más de 200 piezas de vestuario, pantallas, shows de luces y elementos aéreos, enmarcan a las más famosas piezas cantadas en directo de musicales míticos, como Grease, Mamma Mia!, Hairspray, Chicago, Cabaret, El Fantasma de la Ópera, Fama, A Chorus Lines, Evita o Cats.

http://www.catacultural.com/el-teatre-apolo-estrena-viva-broadway-un-repaso-a-los-musicales-mas-emblematicos-14-de-septiembre/

  Del 15 Septiembre al 16 Octubre 2016  

 magia de maho Jorge Blass 3

Llega a Barcelona el nuevo show de Jorge Blass “ Palabra de Mago”, que ha conseguido sorprender al mismísimo David Copperfield. 

 “Jorge Blass eleva el arte de la magia a otro nivel” David Copperfield

Jorge Blass estrena “Palabra de Mago” del 15 de septiembre al 16 de octubre en el teatro Poliorama.

Recientemente, ha recibido un prestigioso premio en Toronto, Canada: “Alan Slaight Award to the International Rising Star”. Un premio entregado por los organizadores del “Iluminato Festival” de Toronto, uno de los festivales de Teatro más importantes del Mundo, que reconocen a Jorge Blass su innovación y excelencia en el arte de la magia.

Jorge Blass será el único mago español que  forme parte del elenco de Next Great Magician el nuevo proyecto televisivo del canal británico ITV. El formato reúne en un mismo escenario a los mejores magos del mundo presentando sus mejores ilusiones. Serán seis programas especiales que se emitirán en Otoño de 2016.

http://www.catacultural.com/jorge-blass-estrena-palabra-de-mago-teatro-poliorama-del-15-septiembre-al-16-octubre-2016/

  Del 15 de setembre al 16 d’octubre de 2016

El padre

Teatre Romea

581x327_sin_teatro_el_padre 

 Sinopsi

El padre es calificado por el propio autor Florian Zeller de farsa trágica. Y ahí radica su grandeza y su dificultad. Trata un tema tan espinoso como la perdida de la realidad debida a la vejez. Nos coloca en la perspectiva de una mente confusa o, quizá, confundida por los intereses de los que le rodean, nunca lo sabremos.

Sin ridiculizar jamás el carácter principal, Andrés nos hace reír. Las situaciones ambiguas, muchas veces contradictorias, las réplicas mordaces, los personajes duplicados, cambiantes, y por encima de todo la duda de si lo que realmente sucede es lo que dice la familia o es lo que siente el padre, producen una de las obras más divertidas, apasionantes y profundas del teatro contemporáneo.

Muchas veces se acerca al drama, otras muchas a la comedia y la mayoría de las veces a un inquietante “thriller” al estilo Hitchcock.

Nunca decae y cuando creemos estar en una certeza, un revés inesperado, una imagen nueva nos desconcierta y nos vuelve a atrapar. Gran y divertido teatro.

http://www.catacultural.com/el-padre-del-15-de-setembre-al-16-doctubre-de-2016-teatre-romea/?lang=es

 

 Del 15 al 18 de setembre

Festival Mikro Teatre

 MIKRO1-31shubhvmh0kpwh9i6n6rk

 Gènere

Peces teatrals curtes

 Sinopsi

Concebut com un nou espai creatiu pels actors i directors, s’adreça als grups d’artistes teatrals professionals que vulguin mostrar un treball nu sobre una peça curta a un jurat professional i al públic. Dotze Mikros, ja seleccionats per l’equip artístic del teatre competiran per obtenir el Premi del públic, que donarà dret al guanyador a tornar a presentar la seva peça al final de la Temporada; i el Premi del jurat professional, que donarà dret a obtenir una Residència al Teatre Akadèmia la temporada 2017-18. L’objectiu persegueix donar visibilitat a l’esperit de complicitat i creativitat de nous talents professionals

 http://www.catacultural.com/festival-mikro-teatre-del-15-al-18-de-setembre/