Estrenes de Teatre del 22 al 25 de juny 2016

 

Del 22 de juny al 3 de juliol

TOKATEOS 

Sala Muntaner

 

page_1_thumb_largeTOKATEOS

L’espectacle TOKATEOS sorprèn al públic perquè els presenta totes les possibilitats musicals, expressives i escèniques de les castanyoles. Una nova aposta sobre aquest instrument, que irromp a l’escena amb idees molt fresques.

Quan acabeu de veure aquest espectacle tindreu un nou concepte d’aquest instrument fet de quatre simples fustes i deixareu enrere tòpics i idees pleestablertes.

TOKATEOS és un espectacle divertit i sorprenent que porta molt més enllà el so de les castanyoles. Deixeu-vos seduir.

Direcció musical: Mercè Rius. Direcció artística: Guillem Peire . Direcció General: Leo quintana

Autor: To-K-tà Companyia Contemporània de Castanyoles

Intèrprets: Castanyoles: Antonio Buendía, Lola González, Jeanine Mercader, Elisabeth Moltó, Eloisa Navarro i Mrcè Rius. Ballarins: Anna Colomer, Marta Alvarez, Marta Redondo, Alba Robledo i Anna Rosell. Piano: Carles Puig.

 Més informació http://www.catacultural.com/tokateos-del-22-de-juny-al-3-de-juliol-sala-muntaner/

Del 22 de juny al 3 de juliol

Torna durant 9 úniques funcions el gran clàssic de la mà d’Andrey Batalov, gran figura del Ballet Internacional

Teatre Apolo

 
2cartell-225x300
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Torna durant 9 úniques funcions el gran clàssic de la mà d’Andrey Batalov, gran figura del Ballet Internacional.

El Príncep Sigfrid celebra el seu vint-i-unè aniversari i durant els festejos rep la notícia que en el proper ball haurà de triar esposa. En un bosc proper a la riba d’un misteriós llac, queda enamorat per la bellesa de la princesa Odette, qui és víctima d’un encanteri al que la sotmet un poderós i malvat mag: de dia cigne de nit humana. La maledicció solament es trencarà amb l’arribada de l’amor veritable. Sigfrid també serà blanc dels enganys del mag que aconseguirà que es prometi a la seva filla Odile, de gran semblat amb la princesa cigne. Coneixedor de l’engany, el príncep acudirà una vegada més al llac per lliurar una batalla per l’amor de Odette.

 Música: Piotr Chaikovsky
Coreografia: Lev Ivanov, Maruis Petipa (adaptació d’Andrey Batalov)
Disseny del decorat: Evgeniy Gurenko
Disseny de les llums: Alexander Soloviev

 Més informació http://www.catacultural.com/43724/

Del 23 de juny al 3 de juliol

LA CITA

Teatre Versus

 Untitled-2

 Un espectacle de creació pròpia a partir dels referents: L’amant, El banc, Danny i Roberta.

LaCita_0007 LaCita_0015 LaCita_0014 LaCita_0004

Direcció: Joan Gomila
Producció: La Fornal d’espectacles

Amb: Eulàlia Ballart, Salvador Miralles, Roger Pistola

 Sinopsi
Quan cau la nit, una parella a quedat a través d’una pàgina de contactes, en un parc.
Cerquen evidentment sexe, ell va lleugerament begut i ella mudada per caçar a un home.
No es coneixen i les confiances, la seducció va marcant el seu camí. De cop i volta comencen a succeir alguns episodis de la trobada que creen la incertesa en l’espectador.
Resulta que sí que ja es coneixen i que ja han dormit junts, resulta que tenen família i que el seu nom no coincideix ni amb el nom que han quedat, ni amb el nom amb que quedaren aquella nit. De no res s’ha creat tota una mentida que fa créixer l’espectacle, però després arribar a tal punt que aquesta mentida només pot baixar alt terreny de la veritat. Les mentides s’inventen, les veritats es descobreixen. Quan ve la fi de la trobada, ella, que ben bé podria ser un àngel li dona una clau, és la clau del seu apartament: vine quan vulguis. Però també és la petita clau de la nostra vida, nosaltres en tenim la clau dels petits canvis, és la clau, que parafrasejant Estellés, obri tots els panys.

 

24,25 i 26 de juny

ALEJANDRO CURIEL TORNA A HIROSHIMA AMB EL SEU SEGON ESPECTACLE «ALL BY MYSELF»

En la seva aposta pels artistes emergents, Hiroshima presenta All By Myself, la segona peça d’Alejandro Curiel, artista ja associat a la sala que va presentar amb èxit el seu primer treball.

All By Myself és una radiografia de la generació nascuda als anys 80 i la seva relació amb la soledat i la mort.

20160613132205938_540_230_1_0
All by Myself, d’Alejandro Curiel / companyia Buena Bella Dulce
Divendres 24 i dissabte 25 de juny, 21h, i diumenge 26 de juny, 20 h.
Teatre físic / noves dramatúrgies. 70 minuts
All By Myself és una radiografia de la generació nascda als anys 80 i la seva relació amb la soledat i amb la mort. Un viatge íntim i autobiogràfic al passat i al futur d’un noi homosexual als trenta. 

Està acompanyat a escena per uns intèrprets que acceptem com els seus amics, però que no són més que figurants en la pel·lícula de la seva vida, que generen una imatge de soledat acompanyada molt pròpia de la nostra època.

Curiel utilitza totes les eines a la seva disposició per tal de crear paisatges escènics per a descriure una sensació, una emoció. Tota la peça té dos fils conductors que la travessen: els records de la seva infància com a homosexual i la història dels cadàvers de dos amants descoberts per un paleontòleg en una excavació. La infància, l’adolescència, la recerca de la bellesa física de la juventut i del record del primer amor sota una catifa. 

Més informació http://www.catacultural.com/alejandro-curiel-torna-a-hiroshima-amb-el-seu-segon-espectacle-all-by-myself-2425-i-26-de-juny/

MÉS INFORMACIÓ A

www.hiroshima.cat

 
 
c