Teatro

MARES I FILLES (a partir del 10 d´abril) Teatre Gaudí

MARES I FILLES

02_Banner_FILLES-copia

 

 

 

A PARTIR DEL 10 D’ABRIL (2015)
Horari: De dijous a dissabte a les 22:00h.
Diumenge a les 20:00h.
Preu: 20€.
Espectacle en català.
Durada: 1:00 h.
TEATRE MUSICAL

Un musical que t’emocionarà i et farà trucar la teva mare

Llibret i direcció: David Pintó
Música i direcció musical: Clara Peya

Intèrprets:
Nina
Mariona Castillo
Clara Peya (Piano)

Sinopsis
Els pares són el lloc d’on venim. Quan ens hi enmirallem, descobrim que davant nostre hi som nosaltres mateixos. Dels nostres pares, cal aprendre dels seus errors i agrair-los tot el que ens han ensenyat i donat.

“MARES I FILLES” és un musical que presenta dues dones amb un vincle estret i indissoluble, una mare i una filla, que necessiten separar-se per continuar endavant amb la seva pròpia vida. El conflicte, com sempre, esclata quan cap de les dues vol renunciar al que té.

Quan podem tallar el cordó umbilical que ens lliga amb el nostre fill? Què passa quan de cop la nostra mare necessita ajuda? Quin és el límit? Quines són les responsabilitats de cada part? I els drets? I els deures? Per què és tan còmode aferrar-se al passat? Què vol dir ser mare? Què vol dir ser filla?

Il·luminació: Xavi Gardés Coreografia: Ariadna Peya Escenografia: Héctor Barbas Llosa Fotografia: May Zircus Fotografies d’escena: Ernesto Aradilla Producció executiva: Cristina Raventós Producció: Bohèmia’s Amb la col·laboració de: Círcol Maldà i Teatre Auditori Sant Cugat